HomeUrbanismeDesviaments de tr脿nsit al carrer del Vall de Tortosa, a partir de...

Desviaments de tr脿nsit al carrer del Vall de Tortosa, a partir de dilluns 24

La setmana que ve est脿 previst que comencen unes obres de millora al ferm del carrer del Vall, en el tram que va des de la conflu猫ncia amb l鈥檌nici del carrer Montcada i fins a la pla莽a dels Dolors, a l鈥檃l莽ada del portal del Romeu. Estos treballs comportaran restriccions temporals al tr脿nsit de la zona, a partir d鈥檈ste dilluns 24 d鈥檕ctubre: els vehicles que circulen de sortida del Rastre o els que baixen des de Sant Josep de la Muntanya ho hauran de fer pel vial que connecta el barri amb l鈥檃cc茅s al Parador i a Remolins, o b茅 la carretera que puja al barri de la Simp脿tica.

L鈥檃ctuaci贸 consisteix en una intervenci贸 al ferm i en el sanejament de la base del carrer. Tindr脿 una durada aproximada de tres setmanes. Tots els desviaments quedaran senyalitzats i tamb茅 s鈥檋i refor莽ar脿 la pres猫ncia d鈥檃gents de la Policia Local de Tortosa.

Estos treballs completaran la millora que l’Ajuntament de Tortosa ja va dur a terme mesos enrere al mateix carrer del Vall, aleshores en el tram entre el portal del Romeu i la pla莽a del Pont de Pedra.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

5 + 3 =

脷ltimes not铆cies