HomeUrbanismeDesviaments de trànsit al carrer del Vall de Tortosa, a partir de...

Desviaments de trànsit al carrer del Vall de Tortosa, a partir de dilluns 24

La setmana que ve està previst que comencen unes obres de millora al ferm del carrer del Vall, en el tram que va des de la confluència amb l’inici del carrer Montcada i fins a la plaça dels Dolors, a l’alçada del portal del Romeu. Estos treballs comportaran restriccions temporals al trànsit de la zona, a partir d’este dilluns 24 d’octubre: els vehicles que circulen de sortida del Rastre o els que baixen des de Sant Josep de la Muntanya ho hauran de fer pel vial que connecta el barri amb l’accés al Parador i a Remolins, o bé la carretera que puja al barri de la Simpàtica.

L’actuació consisteix en una intervenció al ferm i en el sanejament de la base del carrer. Tindrà una durada aproximada de tres setmanes. Tots els desviaments quedaran senyalitzats i també s’hi reforçarà la presència d’agents de la Policia Local de Tortosa.

Estos treballs completaran la millora que l’Ajuntament de Tortosa ja va dur a terme mesos enrere al mateix carrer del Vall, aleshores en el tram entre el portal del Romeu i la plaça del Pont de Pedra.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies