HomeEducacióDos candidats de les Terres de l’Ebre, entre els tres aspirants al...

Dos candidats de les Terres de l’Ebre, entre els tres aspirants al rectorat de la URV

Si fa quatre anys Maria José Figueras va guanyar el rectorat en imposar-se al fins aleshores rector Josep Anton Ferré, ara tornarà a tindre competència.

Este dijous, el Consell de Govern de la URV havia de fixar el calendari electoral, que inclourà un termini de presentació de candidatures per a la qual ja han confirmat la seua intenció de concórrer-hi tres candidats.

Figueras, llicenciada (1979) i doctora (1986) en Biologia per la Universitat de Barcelona i especialitzada en microscòpia electrònica a la Universitat de Groningen, ja havia reiterat en més d’una ocasió la seua intenció de presentar-se a la reelecció, i se les haurà amb dos candidats ebrencs.

D’una banda, Mercè Gisbert (Tortosa, 1964), catedràtica de Tecnologia de l’Educació de la mateixa universitat i doctora en Ciències de l’Educació. Va ser membre durant set anys del Plenari del Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Catalunya (CoNCA).

Per altra banda, el tercer aspirant serà també un altre professor de la URV, el perellonenc Josep Pallarès, nascut el 1967. Catedràtic d’Universitat de Tecnologia Electrònica al Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (DEEEA) de la URV des de l’any 2009, Pallarès ja va ser vicerector de la URV, amb els rectors Francesc Xavier Grau i amb Josep Anton Ferré, i també ha estat director general d’Universitats amb els governs de Carles Puigdemont i Quim Torra. Pallarès es va llicenciar en Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona (1991) i es va doctorar a la Universitat Politècnica de Catalunya (1997).

Les eleccions es faran previsiblement al maig i no es preveu que hi haja més candidatures, però això s’haurà de confirmar quan es tanque el termini perquè s’hi presenten els candidats o candidates.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 48

Últimes notícies