HomeEsportsEdu Prades va tornar a la competició en la Fletxa-Valona

Edu Prades va tornar a la competició en la Fletxa-Valona

ESPORTS // Edu Prades (Movistar Team), va tornar a la competició, un cop recuperat de la fractura en una vèrtebra cervical, que va patir el passat 5 d’agost, a la recta de la meta de la primera etapa de la Volta a Polònia, amb final a Katowice, on en l’esprint final es van veure implicats diversos ciclistes, portant-se la pitjor part el neerlandès Fabio Jakobsen.

El ciclista d’Alcanar, finalitzada la recuperació ha reaparegut a la prestigiosa prova de la de la Fletxa-Valona, amb participació de 168 ciclistes, produint-se un total de 25 abandonaments. La victòria va ser per al suís Marc Hirschi (Team Sunweb), amb un temps de 4:49:17, que es va imposar després de pujar a podi al Tour de França. Edu Prades va entrar a 1:08, sent el tercer del seu equip per darrere del nord-americà Matteo Jorgenson i José Joaquín Rojas.

Fins a final d’any intervindrà en algunes clàssiques, en el que representa pràcticament com una pretemporada per Prades, que porta poc temps a sobre de la bicicleta des que va patir la lesió a Polònia.