HomeSocietatEl Bisbat de Tortosa va realitzar la jornada i l'inici del camí...

El Bisbat de Tortosa va realitzar la jornada i l’inici del camí sinodal en l’etapa diocesana

El Bisbat de Tortosa va dur a terme la jornada diocesana i l’inici del camí sinodal en l’etapa diocesana amb més de 300 participants.

Després de la benvinguda i la pregària per part del Bisbe Enrique Benavent, va tenir lloc la conferència del professor de la facultat de Teologia de Burgos i membre del consell teològic assessor del Papa Francesc per al sínode, Eloy Bueno, que va parlar sobre el camí que està emprenent tota l’església universal i que durarà fins al 2023. Tot seguit el matrimoni Marco-Palau, com a responsables diocesans, van presentar l’itinerari de formació i grups sinodals a la diòcesi.

Durant la jornada van tenir lloc cinc tallers: Família i vida, Càritas, Catequesi, Ensenyament i Missions on es van poder apuntar prèviament els participants. A més es va reunir la comissió diocesana del Sínode per anar concretant les diferents indicacions de l’itinerari per a la nostra diòcesi.

Més de 400 persones van celebrar l’Eucaristia d’inici diocesà de l’itinerari sinodal i de curs pastoral a la Catedral de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 14

Últimes notícies