HomePolíticaEl candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, va garantir que...

El candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, va garantir que respectarà l’anhel d’independència del poble de Campredó

El candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, va garantir que respectarà l’anhel d’independència del poble de Campredó durant l’acte de campanya electoral que va tenir lloc al casal Francesc Llop. “Us tractarem tan bé que desitjo que no vulgueu la independència, però si el poble de Campredó la vol i legalment és possible no hi posaré cap obstacle”, va manifestar Faura. L’alcaldable republicà va afegir-hi: “Tortosa ha de fer el mateix canvi que Campredó i ser republicana.”

L’increment de la policia de barri, la incorporació de l’EMD de Campredó al pla d’emergència química i la millora del conveni entre l’Ajuntament i l’EMD són algunes de les propostes que ERC-Tortosa Sí incorpora al seu programa electoral. “Són els veïns i veïnes de Campredó qui ens han de dir quines actuacions són necessàries al poble, no hem de fer el programa des de Tortosa com fan altres partits”, va manifestar Faura.

Per la seua banda, l’alcalde de Campredó i candidat a la reelecció per ERC, Damià Grau, va apuntar que l’equip humà encapçalat per Xavier Faura “liderarà un canvi a l’Ajuntament de Tortosa”. Grau va fer un balanç positiu de l’acció de govern dels últims quatre anys tot i les dificultats de finançament. “Hem racionalitzat la despesa i hem buscat subvencions, però ens cal un finançament adequat per atendre les necessitats dels nostres veïns i veïnes”, va dir Grau.

Entre les propostes programàtiques d’ERC a Campredó s’inclou: impulsar la urbanització dels carrers Jacques de Molay, Sant Lluís i Solicrú; promoure un pulmó verd i un nou accés a l’escola; millorar l’enllaç entre Campredó i Font de Quinto pel camí del Mig i recuperar la Casa de la Torra, entre altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies