HomeSense categoriaEl CAT lamenta els danys ocasionats pel trencament d'una canonada i posa...

El CAT lamenta els danys ocasionats pel trencament d’una canonada i posa en servei un correu electrònic per a reclamacions

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) “lamenta profundament” els danys provocats pel trencament d’una de les canonades d’aigua de la seva xarxa de subministrament i ha posat a disposició dels afectats un correu electrònic on fer arribar les reclamacions per fer-se càrrec dels costos dels desperfectes.

Els afectats han d’enviar, al mail cat@ccaait.cat, les dades personals i una explicació i fotografies dels danys que han patit els seus béns mobles i immobles. Es demana que abans de fer qualsevol reparació cal que els pèrits de les companyies asseguradores facin una avaluació dels desperfectes.

En el cas dels vehicles malmesos per l’avinguda d’aigua, cal indicar al CAT la matrícula i les dades del taller mecànic on els han dut. La companyia d’assegurances del CAT remarca que és imprescindible no reparar els vehicles a l’espera de la visita del pèrit al taller de reparació. També als locals afectats, se n’ha d’indicar la direcció i es pot fer “una neteja mínima suficient” mentre no els visita el pèrit de la companyia d’assegurances.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies