HomeMedi AmbientEl CAT organitza una plantada d鈥檃rbres per commemorar el Dia Mundial del...

El CAT organitza una plantada d鈥檃rbres per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient

Mig centenar de treballadors i treballadores del Consorci d鈥橝ig眉es de Tarragona (CAT) han participat en la plantada col路lectiva de 35 arbres que l鈥檈ns ha organitzat en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient. Concretament, s鈥檋an plantat una quinzena de pollancres blancs, una desena de lledoners i una desena de carrasques en un espai natural integrat dins de l鈥橢staci贸 de Tractament d鈥橝igua Potable (ETAP) del CAT a l鈥橝mpolla. Les esp猫cies, provinents d鈥檜n viver pr貌xim a l鈥橢TAP, s鈥檋an escollit d鈥檃cord amb criteris d鈥檃dequaci贸 a la flora original de l鈥檈cosistema local amb la voluntat d鈥檃favorir la riquesa natural de l鈥檈ntorn m茅s proper a aquest espai de treball.

At猫s que, de mitjana, un arbre emmagatzema uns 150 kg de CO鈧 cada any, es preveu que els 35 exemplars plantats per l鈥檈quip hum脿 del CAT emmagatzemin anualment 5.250 kg de CO鈧. Aix貌 contribuir脿 a compensar un 60% del quilometratge anual realitzat pels vehicles de combusti贸 del CAT mitigant, d鈥檃questa manera, la petjada de carboni del Consorci.

Per al President del Consorci, Joan Alginet, 鈥aquesta acci贸 茅s especialment significativa perqu猫 revalida el nostre comprom铆s amb el medi ambient i la sostenibilitat, i alhora fomenta la cohesi贸 del nostre equip hum脿鈥. Aix铆 mateix, Alginet detalla que 鈥hem plantat 35 arbres amb motiu dels 35 anys que fa que el Consorci potabilitza i subministra aigua al Camp de Tarragona i les Terres de l鈥橢bre. De fet, amb aquesta petita gran acci贸 volem ajudar a garantir un futur m茅s sostenible i amb un paisatge ric per a les Terres de l鈥橢bre鈥.

La iniciativa s鈥檈mmarca en el pla d鈥檃ccions que impulsa el CAT d鈥檃cord amb els criteris ESG (Environmental, Social i Governance), a trav茅s dels quals es promouen pr脿ctiques que beneficien la comunitat i l鈥檈ntorn en qu猫 el Consorci opera.

Foto: CAT

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

76 + = 84

脷ltimes not铆cies