HomeSense categoriaEl CAT reuneix novament el Panel Públic Assessor

El CAT reuneix novament el Panel Públic Assessor

TERRES DE L’EBRE // Este dimarts 8 de juny s’ha celebrat la segona sessió del Panel Públic Assessor on s’ha presentat l’estudi elaborat per la Universitat Rovira i Virgili a través del Grup de Recerca d’Indústria i Territori (GRIT) l’any 2019 amb motiu de les 3 dècades de servei del CAT a la demarcació.

Han estat els coautors de l’estudi, el catedràtic Juan Antonio Duro i el Dr. Miquel Àngel Bové, qui han presentat els resultats als panelistes. El treball analitza la incidència i afectació del CAT sobre l’economia de la demarcació de Tarragona a partir d’un enfocament multidimensional dels fluxos econòmics, associats a l’efecte sobre la població, les indústries i els municipis.

La jornada ha servit per a donar a conèixer dades relacionades amb el sector turístic, industrial i agrícola i resoldre alguns dels dubtes dels panelistes amb relació a l’impacte del Consorci tant a les Terres de l’Ebre com al Camp de Tarragona.

Des del CAT es valora positivament esta eina de debat, coordinada pel Gabinet d’Estudis sociològics i de mercat CERES, ja que d’esta manera s’estableix un diàleg transparent i constant amb els 17 panelistes que representen la comunitat i l’entorn de l’organització.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies