HomeEsportsEl Club Volei Roquetes no dóna cap opció a l'Aula Escola Europea

El Club Volei Roquetes no dóna cap opció a l’Aula Escola Europea

ROQUETES // El Volei Roquetes ha fet bons els pronòstics i es s’ha imposat amb autoritat 3-0 (25-20, 25-16, 25-10), a l’Aula Escola Europea de Barcelona, tot i que l’equip roquetenc ha començat una mica fred. El seu rival semblava més ficat en el partit, propiciant uns primers minuts sorprenents amb iniciativa visitant fins a un inquietant 3-7, degut sobretot als problemes en defensa, especialment en el bloqueig dels roquetencs, que han reaccionat coincidint amb el servei al saque de Bertomeu, per situar l’empat a set. Després d’algunes alternances, l’equip local ha millorat, situant-se per davant en el marcador. Els dos temps morts del tècnic de l’Aula, Valeriano Ruiz, el segon amb 21-15, no han servit per trencar la bona dinàmica d’un CV Roquetes ja més entonat que es s’ha anotat el primer parcial per 25-20 en 26 minuts.

L’inici del segon set ha resultat gairebé un calc del primer, amb imprecisions per part local, que han aprofitat els jugadors de l’Aula, per situar-se amb un favorable 4-7. La reacció local no s’ha fet esperar, i amb quatre punts consecutius han remuntat i amb 11-8, obligat a Valeriano Ruiz a demanar el temps mort, després d’un parcial 7-1, però sense trobar solucions per neutralitzar els remats del conjunt local, sobretot per part de Yanez. Les diferències s’han ampliat fins a caure el set de costat local per un clar 25-16 en 20 minuts de joc.

En el tercer set els roquetencs han sortit sense donar marge a la sorpresa, dominant des de l’inici a un rival sense trobar resposta a les seues accions. La renda s’ha anat ampliant, tot i el temps mort demanat pel tècnic visitant amb 8-3. i a partir d’aquest moment el domini local ha estat aclaparador, davant un oponent que anat perdent la fe en les seues possibilitats i ha acabat entregat en un tram final on el seu rendiment ha baixat. En una errada en el saque visitant, han tancat els roquetencs el tercer set amb un contundent 25-10 en 17 minuts.

Han jugat per part del CV Roquetes: Fernando, Fede, Marcelo, Aleix, Ferran, Jaume, Redu, Héctor, Liovi, Jesús, Isak i Joan Vericat.