HomeEsportsEl CN Amposta s'emporta cinc medalles del Campionat de Catalunya de rem...

El CN Amposta s’emporta cinc medalles del Campionat de Catalunya de rem de mar a Tarragona

Els representants del CN Amposta van aconseguir pujar en sis ocasions al podi del Campionat de Catalunya de Rem de Mar, disputat a la platja del Miracle de Tarragona. La prova, va estar organitzada conjuntament pel Reial Club Nàutic de Tarragona i la Federació Catalana de Rem, en una modalitat en alça en els últims anys, que està pendent d’un últim tramit per poder debutar com a deport olímpic en l’edició de Los Angeles 2028.

Van participar en la prova remers de les categories cadet, juvenils, sèniors i màsters i a les classes C1X, C2X, C4X +. La competició es va disputar en un circuit en forma de M, de 3.000 metres de distància. Cadets i màsters van efectuar una volta en les seues regates amb un recorregut de 3000 metres i juvenils i sèniors, dos voltes amb recorregut de 6000.

El botí del CN Amposta va ser de sis medalles, una d’or del C4x absolut masculí amb. Oriol Mateo – Eros Vilar – Albert Barrera – Francesc Franch – Timoner: Laura Fibla, tres de plata en la categoria absoluta per a Joan Bel en el C1x; Emma Alimbau – Laura Turon i Ferran Climent-Àlex Pagà en C2x. La de bronze va ser per al C2 juvenil de Pau Sánchez Alexander Delgado.

Van ocupar el quart lloc, el C1 absolut de Joan Fernández i el C2 juvenil de Pol Navarro Aleix Rangel.