HomeComunicacióEl Col·legi de Periodistes crea una nova eina d'incidències al servei dels...

El Col·legi de Periodistes crea una nova eina d’incidències al servei dels professionals de la comunicació

La Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes ha posat en funcionament a la seua web una nova eina que sota el nom d’Incidències vol fer un pas més en l’intent de millorar el dia a dia dels professionals de la comunicació del territori a l’hora de desenvolupar la seua tasca professional.

Incidències és una eina oberta i participativa a través de la qual qualsevol periodista o comunicador de les Terres de l’Ebre del sector que siga, redactor, fotoperiodista, càmera…, col·legiat o no, pot fer arribar qualsevol queixa, incidència o suggeriment, que tinga a veure amb la seua feina i el sector en general. L’actual junta de govern ha volgut facilitar així la comunicació amb els periodistes i comunicadors i fer-ne més fluida la relació que, de vegades, es produeix en converses informals de carrer.

Retards injustificats en convocatòries de premsa, pressions a l’hora de cobrir informació, actes que dificulten la conciliació familiar… poden ser alguns dels temes objecte d’Incidències. Un cop la queixa arriba al CPC, la junta de govern valorarà quines són les accions més adients per intentar solucionar-les o reconduir el tema.

Incidències té un format de formulari, no és anònim però sí totalment confidencial, i ja s’ha posat en marxa al portal del CPC.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies