HomeEducacióEl Consell Comarcal del Baix Ebre imparteix tallers d'habilitats socials a l'institut...

El Consell Comarcal del Baix Ebre imparteix tallers d’habilitats socials a l’institut de l’Ametlla de Mar

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat a impartir este mes de març uns tallers d’habilitats socials per l’alumnat de primer d’ESO, a l’institut de l’Ametlla de Mar.

Concretament, es tracta de quatre sessions quinzenals en què les tècniques del SIS acompanyen els adolescents en el seu procés de creixement cap a l’autonomia, amb l’objectiu de promoure el respecte entre els companys, el diàleg i l’escolta activa.

Cadascun dels tallers que es realitzen amb l’alumnat gira entorn d’un d’estos temes: l’autoestima, les habilitats socials, les emocions i l’autonomia. Així aprendre a mantenir relacions socials positives, adaptar-se als canvis, incrementar l’autoestima o reconèixer les emocions i acceptar-les, són algunes de les habilitats que es treballen en els tallers.

Este curs acadèmic els tallers d’habilitats socials per adolescents ja s’han dut a terme als ajuntaments de Deltebre i Camarles.

El SIS és un servei que ofereix acompanyament, orientació, assessorament i intervenció, tant de forma individual com grupal, a les famílies amb infants i adolescents amb dificultats relacionals i d’integració social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 68

Últimes notícies