HomeEconomiaEl Consell Comarcal del Baix Ebre incorpora cinc treballadors a través del...

El Consell Comarcal del Baix Ebre incorpora cinc treballadors a través del Pla d’Ocupació de la Diputació

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha incorporat a cinc treballadors a la brigada de manteniment del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán a través d’un pla d’ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona. L’objectiu d’este pla és afavorir la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur i, alhora, condicionar entorns naturals i urbans dels municipis.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha manifestat que “el Pla d’Ocupació de la Diputació ens permet reforçar la brigada de manteniment del Consell, que entre altres actuacions es fa càrrec del Camí Natural de la Via Verda de la Val de Zafán i a la vegada afavoreix la contractació de persones en situació d’atur”.

Així, els integrants del Pla d’Ocupació Baix Ebre es dedicaran a la neteja i el desbrossament de camins, el manteniment i la senyalització, amb l’objectiu de millorar la seguretat de visitants i usuaris. A més, el personal del pla d’ocupació durà a terme altres actuacions de manteniment a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre, el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i Ebre Terra.

El pla d’ocupació té una durada de 6 mesos, un període durant el qual els integrants reben formació complementària dirigida a millorar les seues habilitats personals i professionals, així com afavorir la seua posterior intervenció al mercat laboral.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies