HomeEconomiaEl Consell Comarcal del Baix Ebre obre la convocatòria d'ajuts econòmics per...

El Consell Comarcal del Baix Ebre obre la convocatòria d’ajuts econòmics per emprenedors

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha activat un paquet d’ajuts econòmics per a emprenedors, amb una dotació pressupostària de 30.000 euros. Es tracta d’uns ajuts econòmics per a projectes comarcals d’autoocupació amb l’objectiu d’incentivar la inserció laboral per compte propi i fomentar la creació d’ocupació de qualitat.

La convocatòria és oberta fins al 31 de juliol i pel que fa als beneficiaris són aquelles persones que inicien una nova activitat a la comarca com a treballadors autònoms o com a sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA).

Les bases reguladores també recullen que hauran de disposar d’alta d’activitat a efectes fiscals en algun municipi del Baix Ebre, així com desenvolupar una activitat alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb accions que contribueixen a la sostenibilitat social, econòmica i ambiental del territori.

Quant a l’import de l’ajut es calcularà tenint en compte les següents depeses: el 50% de la quota de la Seguretat Social el primer any i el 30% de l’import de les despeses d’implantació justificades. Finalment, l’import total de l’ajut no podrà superar els 2.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 92

Últimes notícies