HomeSocietatEl Consell Comarcal del Baix Ebre obre la convocatòria per sol·licitar els...

El Consell Comarcal del Baix Ebre obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts al lloguer d’habitatge per a gent gran

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat la tramitació dels ajuts per al  pagament del lloguer d’habitatge per a gent gran, majors de 65 anys. Esta  prestació es pot sol·licitar fins al 30 d’abril a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, per la  qual cosa cal demanar cita prèvia o bé es pot presentar la sol·licitud de forma  telemàtica.

La convocatòria de l’Agència d’Habitatge de Catalunya estableix que per poder sol·licitar la subvenció les persones físiques titulars del contracte han de complir  tot un seguit de requisits. L’Oficina Comarcal d’Habitatge tramita estos ajuts a  tots els municipis de la comarca, a excepció de Tortosa que disposa d’oficina  pròpia. Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer en règim de  concurrència competitiva per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en  règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.

Durant el 2020, l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Baix Ebre va gestionar un total  de 566.000 euros, un 32% més que l’any anterior, en concepte d’ajuts a famílies de  la comarca. De les 596 sol·licituds presentades se’n van aprovar un total de 473.  Pel que fa a la distribució per municipis de les sol·licituds presentades va ser la  següent: Roquetes (155), Deltebre (116), l’Ametlla de Mar (114), l’Aldea (59),  l’Ampolla (48), Camarles (32), el Perelló (31), Xerta (17), Tivenys (8), Aldover (7),  Benifallet (4), Alfara de Carles (3) i Paüls (2).

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 77

Últimes notícies