HomeSocietatEl Consell de la Ribera d’Ebre guardonat amb el ‘Reconeixement AOC’ per...

El Consell de la Ribera d’Ebre guardonat amb el ‘Reconeixement AOC’ per l’impuls de l’administració electrònica

RIBERA D’EBRE // El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha estat guardonat amb el Reconeixement Administració Oberta de Catalunya (AOC) corresponent a l’any 2019, en la categoria de consells comarcals d’entre 20.000 i 50.000 habitants. Així, se’l reconeix per haver destacat en el model d’implantació dels serveis d’administració electrònica el darrer any a partir dels indicadors objectius que recull el Consorci AOC després d’analitzar els webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Des de fa cinc anys que els reconeixements Administració Oberta tenen per objectiu posar en relleu la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la consegüent transformació digital en la relació amb la ciutadania i les empreses. El consell riberenc ha estat guardonat amb aquest premi els darrers quatre anys —2019, 2018, 2017 i 2016— i això el situa com un dels ens comarcals capdavanters a Catalunya en aquest àmbit.

Dos ajuntaments més de la comarca de la Ribera d’Ebre han rebut reconeixements aquest 2019: l’Ajuntament d’Ascó ha estat el primer en la categoria de municipis d’entre 1.001 i 5.000 habitants i l’Ajuntament de Ginestar entre els deu primers de la categoria d’entre 501 i 1.001 habitants. Des de fa quinze anys, el Consell Comarcal dona suport a tots els ajuntaments i ens locals de la Ribera d’Ebre en aquesta matèria ajudant-los a aconseguir els seus objectius i millorar així el servei públic a través de la tecnologia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies