HomeSocietatEl Consell del Baix Ebre aprova el conveni per posar en marxa...

El Consell del Baix Ebre aprova el conveni per posar en marxa l’equipament d’atenció a les persones sense llar

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat avui el conveni de col·laboració entre la Fundació Casa d’Acollida de Tortosa i l’ens comarcal per tal de posar en marxa l’equipament d’atenció a les persones sense llar. Un servei que el Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix per tot Terres de l’Ebre en el marc del Contracte Programa 2022-2025 signat amb el Departament de Drets Socials.

Després d’analitzar la viabilitat d’ubicar el servei d’atenció a les persones sense llar en diferents ubicacions, s’ha optat per prestar este servei a les instal·lacions de la Fundació Casa d’Acollida, al carrer Sant Lluís de Tortosa, amb capacitat per una desena de places i la possibilitat d’ampliar-les en breu.

“Treballem amb la previsió que l’equipament per a l’atenció a les persones sense llar, gestionat des del Consell Comarcal i amb la col·laboració de la Fundació Casa d’Acollida, entre en funcionament aquest mes de juny”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

El Consell Comarcal del Baix Ebre implementa un projecte pilot a les Terres de l’Ebre que inclou la contractació d’un tècnic sensellarisme, el projecte Sostre 360 (d’atenció a joves en situació de vulnerabilitat) i l’equipament i atenció adreçat a les persones sense llar.
D’altra banda, el plenari ha aprovat un manifest d’adhesió a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb l’objectiu de promoure l’eficiència energètica i les energies renovables.

Esta és la primera vegada que el Consell Comarcal se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i l’Oficina Comarcal de Transició Energètica es posa a disposició dels ajuntaments de la comarca per l’organització i difusió d’activitats.

A més, l’Oficina de Transició Energètica organitzarà dues jornades tècniques sobre comunitats energètiques. “Instem tots els municipis del Baix Ebre que s’adhereixen a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i organitzen activitats per promoure la implicació de la ciutadania en el nou model energètic”, ha assenyalat Faura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies