HomeSense categoriaEl deltebrenc Joan Ferrer domina amb autoritat a Silla i comença com...

El deltebrenc Joan Ferrer domina amb autoritat a Silla i comença com a líder a la Lliga Nacional de Força

DELTEBRE // Joan Ferrer va aconseguir el triomf en el Primer Torneig puntuable de la Lliga Nacional de Força 2020 disputat a la localitat valenciana de Silla, sense públic a causa dels problemes sanitaris actuals. L’atleta de Deltebre va demostrar la seua condició de clar favorit per ser l’atleta més fort d’Espanya aquesta temporada, imposant-se en quatre de les cinc proves, aconseguint quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’atleta de Vall d’Uxó David Borràs.

La nota negativa va ser la lesió del jove de Losar de la Vora Daniel Castaño, que es va produir després de la segona prova de l’aixecament de cilindre, amb el que va treure una gran pressió a Ferrer, que es va imposar en les proves d’arrossegament de trineu, aixecament de cilindre, arrossegament de jou, transport de carry per etapes, sent segon en la quinta i última de pes mort parcial, empatant a set repeticions amb el canari Daniel Araujo, que va ocupar la primera posició per millors temps parcials.

Joan Ferrer actual subcampió de la Lliga Nacional de Força, se situa líder de la classificació general amb un total de 58 punts, seguit dels valencians David Borràs amb 39 i José Vicente Barcelona, 36

El proper torneig se celebrarà a finals d’octubre en un lloc per determinar depenent de la situació sanitària en cada lloc. És possible que el quart i últim torneig s’hagi de celebrar al desembre o fins i tot a principis de 2021, quan conclouria la temporada.