HomeSocietatEl Fòrum Territorial del Baix Ebre invertira 778.000 euros en el projecte...

El Fòrum Territorial del Baix Ebre invertira 778.000 euros en el projecte ‘Treball a les 7 Comarques’

El Fòrum Territorial del Baix Ebre pel desenvolupament socioeconòmic invertirà 778.829 euros en projecte ‘Treball a les 7 Comarques’, que el Baix Ebre presentarà al Servei d’Ocupació de Catalunya per al període 2022-2023.

Un projecte que per primera vegada ha estat consensuat en el marc de la comissió delegada del Fòrum Territorial i que en la reunió d’avui s’ha ratificat.

Durant la jornada els membres de la comissió delegada del fòrum han exposat les actuacions que s’han inclòs pels pròxims dos anys i que passen pel manteniment del Servei d’Inserció Sociolaboral, el programa d’assessorament 360 a microempreses i pimes i els seminaris de professionalització, entre altres. A més, el president del Consell Comarcal ha destacat que com a novetat es crearà el servei d’informació i suport al teixit empresarial del territori per a l’accés a les fonts de finançament públic i la configuració de l’Observatori de Desenvolupament del Baix Ebre.

A més, per tal d’enfortir el procés de concertació territorial es continuarà canalitzant el compromís d’acció col·laboratiu i coproductiu dels actors del Baix Ebre. Per això, el Consell Comarcal comptarà amb l’assessorament del consultor Josep Maria Pasqual, que ha participat en la sessió d’avui i ha avançat que la pròxima trobada serà una conferència estratègica amb tots els actors de la comarca implicats en el Fòrum Territorial.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 49 = 51

Últimes notícies