HomeEsportsFutbolEl Gandesa marxa a dormir líder en solitari després d'imposar-se a l'Ametlla...

El Gandesa marxa a dormir líder en solitari després d’imposar-se a l’Ametlla de Mar (0-2)

La sala de premsa:

Xavi Subirats, entrenador de l’Ametlla de Mar, es mostrava contrariat perquè “dues fogonades dels seus davanters han desnivellat la balança del seu favor, en un partit que ha estat molt igualat i on l’empat no hagués estat injust. Penso que el resultat no reflecteix el que s’ha vist avui sobre el terreny de joc. Després dels dos gols que hem rebut i una fase on hem acusat el cop psicològic que això ens ha suposat, el partit crec que ha estat igualat i arran de ficar la pressió més alta, que és el que havíem preparat durant tota la setmana, ens ha permès estirar-nos cap a l’atac, però sense massa claredat al marge d’una rematada de Luis i dos serveis de córner no hem tingut les idees clares davant un molt bon equip” ens apuntava Subirats que afegia que “després d’aquestes dos derrotes consecutives hem de seguir treballant igual que ho estem fent, perquè hem jugat contra tres equips que han d’estar dalt i crec que el meu equip no ha estat inferior en cap moment. Hem de seguir en aquesta línia de treball i els resultats de ben segur que arribaran” sentenciava Xavi Subirats.
El tècnic gandesà, el calero Iván Romeu que avui tornava a casa en un partit especial després d’entrenar en les últimes temporades a l’Ametlla de Mar, resumia la important victòria del seu equip al final del partit:

La crònica:

Dos gols en sis minuts de temps li han donat la tercera victòria consecutiva al Gandesa a un feu que fins ara es mostrava inexpugnable (0-2). El poder ofensiu dels de la Terra Alta, va desnivellar el duel gràcies al gran gol en una rematada de cap pel mateix escaire de Raúl Saumell i Dilla que als vint-i-dos minuts situaven el que seria marcador definitiu i que feia marxar al Gandesa a dormir líder de la categoria en solitari.

La igualatat i la intensitat van ser dos factors que van marcar el partit des de l’inici. El Gandesa amb el pas dels minuts s’aniria trobant força còmode, fins que pràcticament sobre el quart d’hora de joc, Saumell feia un gran gol amb una rematada de cap impecable que es col·lava pel mateix escaire de la porta per Erik. El gol descentrava als de Xavi Subirats, que s’havien mostrat com un equip molt sobri fins aleshores, i sis minuts més tard fruit d’una mala sortida de pilota des del darrera propiciava el contracop en el qual Dilla, feia el seu primer gol de la temporada (22′). Inclús podien haver ampliat la renda amb una rematada a la creueta. Després dels dos gols i una fase on els caleros es mostraven molt fora del partit, es van recomposar i van intentar donar la cara amb un nivell d’intensitat molt alt que a la represa van intentar fer el gol que els permetés entrar a la disputa dels punts en joc. L’ocasió més clara va venir en una acció de Luis Garcia que no acabava en gol per molt poc.

Després del pas pels vestidors, dos canvis tàctics introduïts pel tècnic calero els permetien tenir el control de la situació tot i no tenir la profunditat necessària davant un conjunt gandesà molt ben armat en el replegament defensiu i buscant les contres per a matar el partit amb la consecució del tercer gol. El duel tot i tenir una intensitat molt alta, no va tenir ocasions clares de perill en un segon temps on no hi haurien moviments al resultat.

La propera jornada:

El Gandesa rebrà a casa la visita de l’Olímpic ME, que està acusant en aquest inici de temporada la marxa de jugadors vitals per al bloc que entrena Joel Martorell, i que a hores d’ara ocupa el darrer lloc de la classificació a falta del partit que avui diumenge ha de jugar davant la Cava. El partit entre els gandesans i els riberencs es jugarà dissabte vinent a partir de dos quarts de sis de la tarde. Per la seva part l’Ametlla de Mar es desplaça al municipal Josep Otero per enfrontar-se al filial del CD Tortosa a partir de tres quarts de vuit del vespre.