HomeSense categoriaEl govern de Meritxell Roigé proposa una primera modificació del pressupost prorrogat...

El govern de Meritxell Roigé proposa una primera modificació del pressupost prorrogat per executar inversions a la via pública

El govern de l’Ajuntament de Tortosa (Junts i PSC) confia poder entrar per via d’urgència al ple ordinari del mes de març una primera modificació del pressupost prorrogat de 2019, que ha de permetre, entre altres qüestions, l’execució d’un programa d’inversions en la millora de la via pública. Es tracta d’una àmplia modificació pressupostària que afecta els capítols de despeses de personal, despeses corrents, subvencions a entitats i inversions reals.

L’alcaldessa Meritxell Roigé ha destacat les inversions que s’hi proposen, valorades en uns tres milions d’euros, i on es descarten projectes com l’ampliació del teatre auditori Felip Pedrell o l’enderrocament dels magatzems de mercaderies de l’estació de Renfe, força criticats pels grups de l’oposició.

D’aquesta manera, es planteja una inversió d’un milió d’euros en millores estructurals a la via pública, 230.000 euros en millora d’il·luminació als carrers, l’ampliació del Museu de Tortosa, la urbanització de la plaça de l’Ajuntament i els carrers dels voltants, la instal·lació de nous parcs infantils, la supressió de barreres arquitectòniques o tots els projectes vinculats als pressupostos participatius, entre d’altres. Meritxell Roigé confia que l’oposició hi doni suport ja que “no s’entendria que es paralitzés la ciutat”.

Aquest divendres es reuneix la Comissió de Serveis Centrals que ha de dictaminar la proposta de modificació. Si els grups de l’oposició, Movem, ERC, CUP i Ciutadans, hi voten en contra, la iniciativa no es podrà portar al ple i el govern es veurà obligat a fer una nou plantejament per superar el bloqueig.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 62

Últimes notícies