HomeSense categoriaEl millor de la gastronomia ebrenca se cita a Gandesa

El millor de la gastronomia ebrenca se cita a Gandesa

La cuina i els productes de l’Ebre protagonitzaran una nova edició de Gastroebre, que se celebrarà al celler cooperatiu de Gandesa el proper dilluns i dimarts, dies 28 i 29.

L’objectiu del certamen no és altre que el de donar a conèixer les potencialitats dels productes que es produïxen a les comarques ebrenques de la mà de professionals de la cuina i experts gastronòmics de renom internacional. La sessió inaugural de les 10 h, de fet, anirà a càrrec del xef ebrenc Fran López, dels restaurants Villa Retiro de Xerta, i el restaurant Xerta de Barcelona -tots dos amb estrella Michelín- i del xef Rubén Campos, del Rincón de Diego, de Cambrils.

Oferiran una sessió de cuina en directe sobre els productes de proximitat que es poden trobar al sud de Catalunya. Tot seguit, hi haurà una altra sessió de cuina en directe a càrrec dels cuiners del restaurant Miramar, de Llançà, sobre el maridatge i la innovació a la cuina. Després hi haurà la sessió magistral de Joan Roca, el sommelier del celler de Can Roca, que oferirà una conferència sobre la garnatxa blanca al seu emblemàtic restaurant. A la tarda, hi haurà dos sessions de cuina en directe més, amb la participació dels xefs ebrencs amb estrella Michelin Jeroni Castell, de Les Moles, i Vicent Guimerà, de L’Antic Molí, tots dos situats a Ulldecona. A la nit, l’Hotel Piqué de Gandesa acollirà el sopar de les estrelles, amb un menú especial elaborat pels xefs participants a la jornada. Dimarts es clouran les jornades amb tres noves sessions de cuina en directe, entre les quals destaca la darrera, a les 12.30 h, sobre la cuina de l’arròs del Delta, amb els jóvens xefs Rafel Múria, Pau Castell i Teima Caballé.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies