HomeOpinióEl Mobile World Congress una oportunitat de recuperació econòmica

El Mobile World Congress una oportunitat de recuperació econòmica

L’1 de juliol donava per finalitzada l’edició d’aquest any 2021 del Mobile World Congress a les instal·lacions de la Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat.

Amb aquest congrés, el sector digital català va estar de celebració perquè 16 mesos després de la cancel·lació del Mobile World Congress a causa de la pandèmia de la COVID 19, el congrés tecnològic i de negocis més important del món va tornar a Fira de Barcelona situant de nou al nostre país com l’epicentre mundial de les tecnologies digitals.

La crisi de la COVID 19 ens va obligar a fer tot tipus de canvis a les nostres vides, tan a nivell personal com laboral. Canvis que van passar per veure’ns obligats per motius de salut a confinar-nos adoptant nous hàbits com per exemple el del teletreball.

Però, també, ens vam veure obligats a anul·lar o paralitzar, temporalment, tot el que feia referència a fires i congressos o a la impossibilitat de fer o rebre turisme.

Durant aquests mesos de canvis, hem pogut viure de primera mà com d’important n’és el sector tecnològic i digital. Les noves tecnologies ens han permès continuar amb una certa i diferent normalitat com per exemple amb el teletreball.

També, ens han ofert noves maneres de distracció, així com l’oportunitat de comunicar-nos amb els nostres familiars sentint la proximitat de les seves mirades i podent acompanyar als malalts que passaven dies ingressats sols als hospitals.

Podem dir que hem descobert com d’important és el món tecnològic i digital en el nostre dia a dia.

Últimament comencem a veure una certa i relativa normalitat, i en concret, la recuperació del Mobile, n’és un exemple.

Amb aquesta edició, ja en són 15 les edicions del Mobile a Barcelona.

Però aquesta edició ha estat una molt especial ja que ha suposat la reactivació de les grans fires de negocis a Catalunya i arreu del món, i per tant, de la recuperació d’una de les activitats amb més impacte sobre la projecció internacional de Catalunya com a hub tecnològic.

Per tant, esdeveniments com el Mobile són importants pel nostre país, no només perquè posiciona Catalunya al Món, sinó també perquè genera un impacte directe i indirecte sobre la nostra economia.

Irene Negre
Irene Negre
Diputada al Parlament de Catalunya, tinent d’alcalde i regidora a l’ajuntament de l’Aldea
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 42

Últimes notícies