HomePolíticaEl PDeCAT garanteix el desenvolupament de la Ribera d'Ebre amb noves...

El PDeCAT garanteix el desenvolupament de la Ribera d’Ebre amb noves inversions

TERRES DE L’EBRE // El PDeCAT encara la recta final de la campanya amb un repàs d’algunes de les  propostes del programa electoral. Per això el cap de llista ebrenc del PDeCAT, Carles  Luz, acompanyat de les candidates Teresa Moya i Montse Pagés, ha reivindicat que  “el programa del PDeCAT és ampli, estructurat i de consens, i contempla les  necessitats del territori i arriba a cada racó del país”.  

Des d’Ascó, a la Ribera d’Ebre, amb la central nuclear de fons, Luz ha manifestat que  “estem davant d’un dels punts que ha generat més ocupació a la comarca, la  central nuclear ha propiciat activitat econòmica al seu entorn”. Com que el  tancament de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs s’apropa, el cap de files del  PDeCAT ha reclamat “plantejar què es farà a la comarca d’aquí 10 anys”. En aquesta  línia, Luz ha apostat per reflexionar sobre quins projectes volem impulsar, entenent que “s’ha de planificar amb temps, parlant amb la gent de la comarca i buscant  consensos i solucions factibles”. “Estem parlant d’una indústria que dona feina a  2.000 persones”, ha dit Carles Luz. 

El PDeCAT també ha reivindicat el decret 2019 d’energies renovables, impulsat per  l’exconsellera i candidata Àngels Chacón, per facilitar la implantació d’energia  renovable, sempre amb l’aval dels municipis. En aquesta línia, Luz també ha apostat  “per un impost que gravi les centrals nuclears, amb el compromís que aquests  recursos es destinin a la reindustrialització de la comarca per anar-la preparant  per al futur”.  

Per acabar, el candidat ha reclamat que part dels Fons Europeus New Generation,  s’emprin també en la reindustrialització de les comarques ebrenques per tal d’aglutinar  noves empreses i indústries i generar nous llocs de treball a la comarca. “La Ribera  d’Ebre i la Terra Alta han format enginyers en els darrers anys, tenim la voluntat  que aquests llocs de treball puguin reconvertir-se amb les energies renovables”,  ha afegit Luz, que ha acabat reivindicant “les oportunitats de la Ribera en el sector  agroalimentari i industrial”. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 35 = 43

Últimes notícies