HomeSocietatEl personal d’Apasa i Fussmont a Amposta es forma en diversitat de...

El personal d’Apasa i Fussmont a Amposta es forma en diversitat de gènere i orientació sexual i afectiva

Les treballadores i treballadors d’Apasa i Fussmont van participar en la formació “Sensibilització en diversitat de gènere i orientació sexual i afectiva”, a càrrec de Lluïsa Jiménez i Maria Giralt del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, que es va dur a terme el 6 d’abril a l’Oficina de Turisme.

Des de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania explicaven que en el marc del Pla Local de Polítiques LGTBI d’Amposta 2018-2022 tenen en marxa diferents accions per seguir treballant en la igualtat en l’àmbit de la diversitat sexual, afectiva i de gènere: “Un dels propòsits és capacitar altres agents de la ciutat en matèria d’igualtat i LGTBI, concretament amb la promoció de formacions específiques sobre temàtica LGBTI als i les professionals sanitaris, psicòlegs i psicopedagogs“, reblava la regidora, Núria Ferré.

Durant la conferència es van desenvolupar conceptes bàsics sobre la diversitat de gènere i l’orientació sexual i afectiva, aportant als treballadors i treballadores diferents claus per acomplir la llei 11/2014 per garantir els drets LGTBI. Durant l’any passat, la resta de professionals i càrrecs electes del consistori també van participar en aquesta formació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies