HomeTerres de l'EbreEl Ple d’Amposta aprova tancar la zona del Castell a les nits...

El Ple d’Amposta aprova tancar la zona del Castell a les nits per a combatre l’incivisme

El ple de l’Ajuntament d’Amposta ha aprovat una moció de Junts per Amposta que demana tancar la zona del Castell a les nits, com una mesura per a combatre l’incivisme i la degradació de la zona.

“L’espai està obert tot el dia i veiem necessari tancar-lo a la nit perquè a estes hores no cal que hi vaja gent. Hem vist que és un espai que a poc a poc es va degradant”, assegura el portaveu de Junts, Manel Masià. De fet, la proposta que va defensar al ple municipal demana també mesures urbanístiques per a acabar amb l’incivisme al Grau, concretament a la plaça de la Mola, on proposen entre altres coses millorar-ne la il·luminació.  “Històricament hi ha hagut queixes a la zona per soroll, ocupaments i algunes pràctiques delictives, creiem que modificant l’urbanisme de la plaça es podria resoldre tot este problema”, va dir Masià.

La moció va ser aprovada, tot i que el govern d’ERC no està d’acord amb algunes de les propostes  plantejades per Junts. “Hem dixat molt clar que les propostes són això i no acords d’obligat compliment, ja que no volen que ens condicionen les accions a la zona”, va dir l’alcalde Adam Tomàs, que s’ha mostrat partidari també de tancar la zona del Castell a les nits i millorar-ne la il·luminació. A la zona del Grau ha recordat que s’ha demanat ajuts per a actuar al clavegueram i que en el seu moment es decidirà les actuacions a fer per a resoldre el problema d’incivisme. 

Al ple de novembre es va aprovar 5 de les 6 mocions presentades pels grups de l’oposició, entre elles una de Som Amposta, que demana estudiar la creació d’un ajut a les rendes baixes. “Demanem un ajut a les rendes baixes i que hi puga accedir qualsevol persona d’Amposta en funció de la renda, ja que avui dia només hi poden accedir els pensionistes”, va recordar German Ciscar. 

Finalment es va aprovar dos mocions del PSC vinculades amb la igualtat entre hòmens i dones. Una d’elles dona suport a les reivindicacions de les dones futbolistes que demanen igual salari i condicions laborals que els hòmens futbolistes  i que també demana visibilitzar l’esport femení d’Amposta que “n’existix i molt”, va reivindicar la portaveu Anna Tomàs

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 83

Últimes notícies