HomeSense categoriaEl primer Fòrum Econòmic Terres de l'Ebre compta amb el 90% d'inscripcions

El primer Fòrum Econòmic Terres de l’Ebre compta amb el 90% d’inscripcions

El divendres 1 de març es farà a Tortosa el primer Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre i que compta amb el suport de totes les organitzacions empresarials del territori: Cambra de Comerç, PIMEC, AECE, Ass Dones Directives, comerciants… Compta amb el 90% d’inscripcions.

Entre conferenciants i experts del món econòmic de renom es podrà escoltar, Josep Maria Gay de Liebanadoctor en ciències econòmiques, escriptor i professor de la UB, Immaculada Riera, directora general de la Cambra de Comerç d’Espanya. La directora general d’Indústria, Maria Matilde Villarroya, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, en faran la inauguració i la cloenda. La trobada empresarial serà alMuseu de Tortosa i vol situar el territori al mapa empresarial “d’èxit” i del networking. El Fòrum du el lema ‘Economia amb Denominació d’Origen’ i vol exhibir el potencial empresarial i promocionar els atractius i els beneficis del territori per ser motor econòmic del sud del país.

El Fòrum Econòmic Tortosa- Terres de l’Ebre tractarà qüestions sobre el talent i la gestió de persones, d’innovació i transformació digital, i de sostenibilitat, entre d’altres. Les inscripcions ja estan obertes a través de la web de l’Ajuntament de Tortosa, i l’assistència és gratuïta.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies