HomeEconomiaEls Bons Tortosa arranquen la segona edició amb prop de 700 compres...

Els Bons Tortosa arranquen la segona edició amb prop de 700 compres fetes durant el primer cap de setmana

Dissabte, 1 d’octubre, va tindre lloc el tret de sortida de la segona campanya dels Bons Tortosa, la iniciativa amb la qual l’Ajuntament, amb el suport logístic de la Cambra de Comerç i la implicació de la Federació de Comerç Tortosa Més, vol afavorir l’activitat als comerços locals i als serveis. Ho fa, posant a disposició de la ciutadania uns vals de descompte que poden bescanviar amb les seues compres.

L’inici simbòlic d’esta segona campanya va tindre lloc al Mercat de Tortosa, on hi ha gairebé una desena dels 270 establiments adherits en esta edició, una xifra que es preveu que puga incrementar al llarg de tot el mes. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va fer una crida per tal que tota la ciutadania puga aconseguir els seus bons i, d’esta manera, poder-se beneficiar dels descomptes al mateix temps que s’impulsa l’activitat comercial i de serveis. “Tenim un octubre amb moltes activitats a la ciutat, i la coincidència amb la campanya dels Bons afavorirà que puguem incrementar l’activitat als establiments de la ciutat, en un mes que habitualment no té tanta activitat perquè es troba entre mig de les campanyes de l’estiu i de Nadal“, va recordar l’alcaldessa.

Els resultats d’este primer cap de setmana mostren la bona rebuda tant per part dels establiments com de la clientela: ja s’han efectuat 687 compres amb la utilització dels bons, que principalment corresponen a la jornada de dissabte, dia de plena activitat comercial. Això representa que s’han fet servir 2.095 bons, el que equival a uns descomptes de 10.475 euros en poques hores. Esta xifra suposa que s’ha generat un moviment econòmic de més de 31.000 euros només amb les compres fetes amb l’ús dels bons.

Els Bons Tortosa els poden fer servir totes les persones majors d’edat, tant si són de la ciutat com si són de fora del municipi. Cada persona pot aconseguir quatre vals, cadascun amb un valor de 5 euros, que pot descanviar per cada 15 euros de compra. Per a obtindre’ls es pot fer registrant-se a la web bons.tortosa.cat o bé en algun dels punts físics habilitats: a la Cambra de Comerç (de dilluns a dijous, de 10 a 13 h i de 16.30 a 19 h, i els divendres, de 10 a 13 h), al Mercat de Tortosa (dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 13.30 h), i a l’oficina de Turisme de l’antic escorxador (de dilluns a dissabte, de 10 a 13.30 h i de 15.30 a 18.30 h, i diumenges i festius, d’11 a 13.30 h). Una vegada descarregats, els bons tenen una validesa de 15 dies.

Per a fer possibles els Bons, l’Ajuntament de Tortosa destina 400.000 euros del pressupost municipal. L’any passat, la campanya va generar un moviment econòmic superior a 1,3 M€. A més, una de cada tres compres van ser fetes per persones de fora de Tortosa, fet que reforça la capitalitat comercial de la ciutat. La campanya dels bons s’allargarà fins al 31 d’octubre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

48 + = 53

Últimes notícies