HomeSalutEls hospitals d’Amposta i de Móra d’Ebre comparteixen experiències d’èxit en la...

Els hospitals d’Amposta i de Móra d’Ebre comparteixen experiències d’èxit en la millora dels serveis a les persones

40 professionals de la sanitat de l’HCA han participar en la sessió de treball per compartir experiències d’èxit amb l’hospital comarcal de Móra d’Ebre.

En aquesta ocasió Ingrid Roca directora d’infermeria del l’Hospital de Mora va realitzar una xerrada sobre la humanització del servei sanitari, l’atenció al usuari de la sanitat ,posant a les persones per davant de les tasques a realitzar i fent més enfasi en el tracte personal amb el malalt.

Entre les conclusions d’aquesta jornada de treball es va posar de manifest la necessitat de formació per a els professionals, la implementació de l’autogestió i la cura del professional i del usuari, també la qualitat de l’entorn  i de les instal·lacions sanitàries i la necessitat de millorar els protocols amb la revisió constant de les rutines sanitaris per millorar l’atenció al pacient en tots els àmbits assistencials.

El professionals van recordar que es necessari  recuperar i millorar la relació amb l’usuari de la sanitat desprès de 2 anys de pandèmia en que el contacte entre pacient i professional de la sanitat s’ha vist altament reduït degut als protocols sanitaris establerts.

Properament i seguint amb aquest intercanvi d’experiències d’èxit, professionals de l’HCA faran una jornada de treball a l’Hospital de Mora sobre la seguretat del pacient,

El responsables de l’Hospital d’Amposta i Mora d’Ebre valoren molt positivament aquestes jornades d’intercanvi que ajuden a millorar l’atenció al malalt en aquets centres sanitaris de les Terres e l’Ebre

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 73

Últimes notícies