HomeEconomiaEls Premis Emprèn arriben a la 10a edició amb un format renovat

Els Premis Emprèn arriben a la 10a edició amb un format renovat

Enguany, coincidint amb la 10a edició, els Premis Emprèn tornen renovats, amb noves categories i amb més premis. La dotació econòmica del certamen ha incrementat enguany en gairebé un 23%, assolint els 43.000 € en total.

D’esta forma, la Diputació de Tarragona convoca una nova edició dels Premis Emprèn, que impulsen projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès amb l’objectiu de contribuir a l’aparició de noves iniciatives i generació d’ocupació de qualitat.

Les sol·licituds per optar-hi es poden presentar fins a l’1 d’agost. Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguen posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagen iniciat a partir de l’1 de juliol de 2019. El concurs està dirigit a projectes que tinguen seu social a la demarcació de Tarragona i que s’hagen de desenvolupar en aquest àmbit territorial.

El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 7 categories del certamen, dos més que en les edicions anteriors: Turisme i experiències; Cultura; Innovació en l’àmbit de la salut; Transformació digital; Transició ecològica, energètica i alimentària, Emprenedoria social i Repte demogràfic. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements a altres projectes participants, que s’enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Els 22 projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona o de les seues entitats col·laboradores. A la web es pot trobar tota la informació relacionada amb el certamen.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l’any 2013, el certamen ha impulsat més de 200 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies