HomeSense categoriaEls quatre hospitals de l’Ebre ja poden compartir tota la informació clínica...

Els quatre hospitals de l’Ebre ja poden compartir tota la informació clínica dels pacients

Des de fa dues setmanes, els quatre hospitals comarcals de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, han implantat el projecte Argos. Així l’Hospital Comarcal d’Amposta, l’Hospital Comarcal de Mora d’Ebre, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu tenen el mateix sistema d’informació que l’hospital de referència al territori, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Amb els hospitals comarcals de les Terres de l‘Ebre, el programari Argos ja s’utilitza a 22 hospitals del SISCAT (inclosos els 8 hospitals de referència de l’ICS, així com altres hospitals del SISCAT) i altres organismes com l’Institut de Diagnòstic per a la Imatge o el Banc de Sang, i posa el pacient al centre del sistema i integra l’assistència al territori. A més, permet disposar d’una visió integrada de la salut a Terres d’Ebre i compartir eines i serveis informàtics.

Gràcies a la implantació del programari Argos s’agilitzen els tràmits administratius i la millora del servei ja que s’integren els nivells assistencials i millora la coordinació dels professionals. Amb aquesta mesura, tots els professionals podran compartir la informació clínica del pacient tant hospitalària com d’atenció primària. Així mateix, els professionals compten amb eines per a la millora de la informació clínica i també compten amb eines de suport per a la investigació.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 46

Últimes notícies