HomeSense categoriaEndesa duplica la capacitat de transport de part de la xarxa elèctrica...

Endesa duplica la capacitat de transport de part de la xarxa elèctrica d’Amposta per a reforçar el servei

MONTSIÀ // Endesa ha finalitzat recentment els treballs per a duplicar la capacitat de transport d’energia de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió d’Amposta amb l’objectiu de reforçar la qualitat del subministrament a més de 5.000 clients de la capital del Montsià. Esta actuació, que ha suposat una inversió de més de 112.000 euros, aportada íntegrament per la Companyia, possibilita reforçar les infraestructures a la població.

D’esta manera, en incrementar la tensió del cablejat d’11 kV a 25 kV, significa que per la mateixa línia pot passar el doble d’energia que abans. Això possibilita no només esponjar les càrregues, sinó que permet atendre eventuals puntes de consum (tant a l’estiu com a l’hivern), assegurar el creixement vegetatiu de la ciutat i donar resposta a nous subministraments que hi puga haver en el futur.

Per a portar a terme el canvi s’ha hagut de substituir més de 600 metres de cablejat subterrani del municipi. En concret, els treballs, que s’han realitzat als carrers de Saragossa, Brasil, Sebastià Juan Arbó i al passatge Cervantes, formen part del conjunt d’actuacions que Endesa promou per a la millora de les seues infraestructures i del subministrament elèctric a les Terres de l’Ebre, totes elles enfocades a la progressiva adaptació de les instal·lacions de la Companyia a les darreres tecnologies del sector.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies