HomeTerres de l'EbreEndesa invertirà 1,5 MEUR amb l'automatització de la xarxa elèctrica de les...

Endesa invertirà 1,5 MEUR amb l’automatització de la xarxa elèctrica de les Terres de l’Ebre

Endesa, en línia amb el seu Gran Pla de Qualitat i amb la voluntat de preparar la xarxa elèctrica pel futur, ha instal·lat durant el 2020 un total de 75 telecomandaments en centres de transformació de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei a les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Els nous dispositius, que han suposat una inversió de més d’1,5 milions d’euros, permeten reduir fins al 20% el temps d’interrupció del subministrament en cas d’incidències.

Amb esta millora, el Centre de Control que Endesa té a Barcelona pot accionar a distància els dispositius de maniobra de les instal·lacions sense haver de desplaçar equips sobre el terreny en cas d’incidències, siguen pròpies o derivades de l’acció d’agents externs, ja que el Centre de Control rep informació que permet detectar i aïllar els defectes que puguen produir-se a la xarxa mitjançant els elements de detecció de pas de defecte. D’esta manera s’estalvia temps en la localització d’avaries, amb la consegüent reducció del temps d’interrupció del subministrament elèctric als clients.

Endesa està realitzant, en els últims anys, una important inversió en la tecnificació de la seua xarxa per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics, amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat. La reforma apropa les instal·lacions de la Companyia a un model de gestió més eficient de la xarxa mitjançant l’automatització de les seues infraestructures, un aspecte bàsic de les anomenades xarxes intel·ligents o smart grids.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies