HomeSense categoriaEscape rooms, una festa Holi i més sorpreses al 33è Saló de...

Escape rooms, una festa Holi i més sorpreses al 33è Saló de Pasqua d’Amposta

El 33è Saló de Pasqua torna al pavelló 1 d’octubre, del 13 al 18 d’abril, per les vacances de Setmana Santa.

Entre les novetats d’aquesta edició, el Saló se suma a la febre dels escape rooms amb temàtiques per a tots els gustos: des de Hogwarts fns a Netfiix. I és que l’Agrupació Montsianell ha preparat dos escape rooms amb diferents nivells perquè els més menuts s’inicien en el món dels jocs d’escapisme en viu. Entre altres activitats, també hi haurà un taller de pintar samarretes, un circuit viari per fomentar la cultura de la mobilitat, un passeig del terror, un taller amb APASA i fns i tot una Holi Party. Com cada any, tampoc faltarà l’espai de la ludoteca, la zona d’aventura, les passejades amb cavall ni la fruita fresca de temporada.

A més d’aquestes activitats fixes, també hi ha un programa on es poden consultar els horaris dels actes itinerants. El dissabte 13 a partir de les 18 h, per eixemple, amb la inauguració del Saló de Pasqua, Mickey i Minnie es passejaran per les instal·lacions per fer-se fotos amb els infants. El diumenge serà el Dia de la Gimcana, pel qual a les sis de la tarda s’organitzarà aquesta activitat amb els nivells infantil, juvenil i familiar, on els més astuts s’emportaran entrades per al cinema. El dilluns, des de l’Escola Quick Dance es farà un taller de jumping; el dimarts, amb el Dia del Medi Ambient, es conscienciarà als més petits sobre el reciclatge; mentre que el dimecres serà el dia de l’esperada Holi Party. Finalment, el dijous la tarda es tancarà el 33è Saló de Pasqua amb una ixocolatada.

El Saló de Pasqua, que comptarà amb un bon nombre de tallers i activitats infantils i juvenils per a nenes i nens de 4 a 16 anys, obrirà les portes del 13 al 18 d’abril, en un horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. El preu de l’entrada serà de 3 euros per mig dia, 4 euros el dia sencer i 14 euros l’abonament per a tots els dies. Els usuaris amb carnets familiars, monoparentals i Carnet jove poden gaudir d’un descompte del 50% sobre l’entrada.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 60

Últimes notícies