HomeTerres de l'EbreEspecial Sant Antoni · Com practicar esport amb la teua mascota

Especial Sant Antoni · Com practicar esport amb la teua mascota

TERRES DE L’EBRE // Cada dia hi ha més persones conscienciades amb la importància que té per a la nostra salut la pràctica de l’esport. Esta importància és extensible als nostres gossos. Les nostres mascotes, igual que nosaltres, necessiten fer exercici per a mantenir un bon estat de salut.
En moltes ocasions, ens agradaria passar més temps amb les nostres mascotes, però el ritme diari, no ens ho permet. Bé, en este article us parlarem de com podeu gaudir dels vostres animals, mentre practiqueu esport, i així poder estrènyer llaços entre tots dos.

Ara està de moda la pràctica de córrer i, quina millor opció, que fer-ho amb el nostre gos. Per a això, l’ús d’una corretja adequada serà molt important (busca un longitud que impedisca que ensopegueu i que permeta que la teua mascota puga córrer lliurement).

Juntament amb els estiraments, també, podeu fer exercicis de motivació que ajuden la teua mascota a treballar les articulacions de manera eficaç (fes-li pujar escales i utilitza un altre tipus d’obstacles amb diferents nivells).

Segur, que has sentit parlar de la pràctica anomenada canicròs. Esta modalitat esportiva fa anys anys que es va implantar a Espanya, i consistix en la pràctica de córrer en superfícies de terra o neu.
Per a la pràctica del canicròs amb el nostre gos haurem de col·locar-nos un cinturó i dixar una línia de tir que vaja fins a un arnès que li posarem al gos. Aquí, a Espanya el més comú és realitzar este exercici sobre una superfície de terra, encara que existix la modalitat sobre neu.

Per a acabar, una altra alternativa que et plantegem per a poder practicar esport, mentre gaudixes de la teua mascota, són els estiraments. Estos exercicis els pots compaginar amb el fet de córrer, i són molt beneficiosos per a la teua mascota. A partir dels deu anys, les potes del teu gos poden patir artritis, i l’estirament l’ajudarà que els seus músculs es mantinguen elàstics i forts. Fer que el teu gos exercite la seua musculatura mandibular també és important, i per a això només necessitareu tenir a mà algun tipus de pal, amb el qual no puga fer-se mal, però que siga més dur que el pinso que menja.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 32

Últimes notícies