HomePolíticaEsquerra d’Amposta proposa la urbanització de l’Avinguda Josep Tarradellas entre l’Avinguda Generalitat...

Esquerra d’Amposta proposa la urbanització de l’Avinguda Josep Tarradellas entre l’Avinguda Generalitat i la Carretera Santa Bàrbara

L’ampliació de l’Avinguda Josep Tarradellas urbanitzant el tram que va des de l’Avinguda Generalitat i la Carretera Santa Bàrbara.

Aquesta és una de les propostes que porta la candidatura d’Esquerra d’Amposta per a la millora de la mobilitat de la ciutat. Segons el candidat d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs “aquesta actuació permetrà descongestionar l’elevat volum de vehicles que es concentren en hores punta a la rotonda de la Castellania”. “Actualment tota la gent que va al polígon, al col·legi de les Monges o simplement vol accedir al barri de Valletes ha de passar per aquest encreuament i per això, a segons quines hores, el trànsit en aquest espai es complica”, ha assegurat l’alcaldable republicà, tot afegint: “aquesta actuació permetrà redistribuir el trànsit i alhora reduir considerablement les retencions”.

L’alcaldable ha aprofitat per explicar més propostes sobre mobilitat i espai públic. En aquest sentit, ha explicat que entre les 150 propostes electorals, hi figura l’ampliació del carril bici per tots els carrers Itàlia i França per la zona del passeig, unint d’aquesta manera l’Avinguda Josep Tarradellas i el carrer Madrid.

Són només dos actuacions en material de mobilitat, però segurament que se’n sumaran d’altres, ja que la voluntat d’Esquerra d’Amposta és fer el pla de mobilitat durant el proper mandat i fer-lo a través d’un procés de participació de la ciutadania. “Volem fer un nou Pla de mobilitat per tal de solucionar els problemes que actualment trobem a la ciutat i el volem fer amb la participació de la gent perquè ens aportin les seves propostes de millora”. Entre les actuacions que s’han de projectar en aquest nou pla de mobilitat es troba la reurbanització de l’Avinguda Catalunya i el carrer Barcelona.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 70

Últimes notícies