HomeSense categoriaFem Ocupació per a Joves inserix laboralment a 16 jóvens a Amposta

Fem Ocupació per a Joves inserix laboralment a 16 jóvens a Amposta

Un 65% dels jóvens que han participat en el programa Fem Ocupació per a Joves es quedaran a l’empresa que els va contractar en el marc d’este programa.

En esta edició es van atorgar 25 contractacions, on 10 noies i 15 nois van tindre l’oportunitat de gaudir d’una formació prèvia i una contractació posterior de 6 mesos a una empresa del municipi o de la comarca. “Un cop més, el balanç de l’edició 2017-2019 constata que este tipus de programes són una bona opció perquè els jóvens aconseguixen una oportunitat per  a inserir-se al món laboral”, diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. “Estes xifres demostren que el programa ha tingut molt bona acollida per part de les empreses”, ha afegit Tomàs.

Les empreses també reben una subvenció, fet que ajuda a incentivar la contractació. Concretament este any el total de l’ajut atorgat ha sigut de 94.600 euros. Algunes de les empreses que han participat en esta convocatòria han estat: Amics de I am pàdel, Albert Guzmán Restaurant, Museu de les Terres de l’Ebre, Fergarcia, Fussmont, Instalverd 2015, Quick Dance, La Nuova Trattoria, Loving, Poble Nou Resort, Peix i Marisc Delta-Mar, Reverter Indústries, Sergi Mariano Assessors, Teicar-Gil, Trading Habitat, Verdelt, i l’Ajuntament d’Amposta a les àrees del Padró, Polítiques Actives d’Ocupació i Obres i Urbanisme.

Claudia Ruiz
Claudia Ruiz
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 21

Últimes notícies