HomeUrbanismeFinalitzades les obres de remodelació del carrer Constància de la Ràpita

Finalitzades les obres de remodelació del carrer Constància de la Ràpita

L’Ajuntament de la Ràpita dona per acabades les actuacions per remodelar i transformar aquest tram del carrer Constància. Tot i que les obres es van finalitzar a mitjans de l’abril de 2022, ha estat aquesta setmana quan s’ha fet efectiva la retirada dels pals i el cablejat per part de les companyies de telecomunicacions.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, assegura que “amb la retirada dels pals de telefonia, donem per acabades unes obres que ens han permès fer realitat un projecte històric per a la Ràpita”. “Amb aquesta remodelació, hem transformat una de les vies més cèntriques i rellevants del nostre municipi”, apunta Caparrós.

El projecte de dignificació i adequació ha comportat l’actualització dels serveis urbanístics i la construcció d’un vial més accessible amb zones enjardinades. A més, la urbanització ha permès la millora de l’enllumenat amb un nou sistema i l’arranjament de les façanes que han quedat visibles.

El projecte per remodelar el carrer Constància es va iniciar a finals de l’any 2018 amb les tasques d’enderroc de les cases velles que ocupaven una part de la via pública perquè estaven construïdes a sobre d’un tram de carrer.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies