HomeInfraestructuresFlix duu a terme les obres d'arranjament de la teulada de l'Ajuntament...

Flix duu a terme les obres d’arranjament de la teulada de l’Ajuntament Vell

L’Ajuntament de Flix ha iniciat les obres d’arranjament de la teulada de l’Ajuntament Vell a causa del deteriorament de la infraestructura de part de la teulada de l’edifici de l’antic ajuntament al carrer Major.

Segons han explicat del consistori amb el pas temps es van començar a detectar problemes de filtracions d’aigua i humitats als pisos superiors on hi ha ubicades diferents entitats i associacions de la població. Anteriorment, ja s’havia fet actuació sobre una part de la teulada, però quedava per arranjar l’altra meitat de teulada. Després de revisar l’estructura de l’edifici, van comprovar que l’afectació solament era a la part del sostre i que les bigues que sostenen l’edificació estaven en bon estat. D’esta manera, van decidir realitzar la reparació per evitar que el deteriorament avancés.

L’actuació, que es va iniciar la primera setmana del mes de maig, i està previst que finalitze a finals de juny, l’està duent a terme l’empresa Construccions Ruiz i el cost de l’actuació ascendeix a un import de 44.943,63 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 9

Últimes notícies