HomeSocietatFlix rebrà més de 150.000 € per a climatitzar una nova sala...

Flix rebrà més de 150.000 € per a climatitzar una nova sala polivalent

L’Ajuntament de Flix rebrà més de 150.000 euros per a climatitzar la nova sala polivalent que s’està arranjant a l’edifici de l’antic sindicat. El Ministeri ha fet pública ja la resolució de la convocatòria i finançarà 405 projectes dels 1.065 presentats, entre els quals ha escollit el projecte de rehabilitació del Sindicat com a espai polivalent i cultural.

L’objectiu de les intervencions a finançar és reduir en més del 30 % el consum d’energia primària no renovable. Els projectes seleccionats registren un enfocament integral de la rehabilitació, basat en els principis de qualitat que promulga la Llei de qualitat de l’Arquitectura.

En el cas de la rehabilitació de l’edifici de l’antic sindicat, el projecte preveu l’aprofitament dels trulls soterrats com a “pou canadenc” per tal de no haver d’agafar aire de la climatització directament de l’exterior. Just estos dies s’estan fent els treballs d’unió d’este sistema de trulls per a integrar-los a la climatització. En este sentit, el batlle de la població, Francesc Barbero, s’ha mostrat molt satisfet de “veure reconeguda una solució innovadora pel que fa a l’estalvi i eficiència energètica”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 83

Últimes notícies