HomeMobilitatHife posa a disposició dels usuaris els abonaments gratuïts per a trajectes...

Hife posa a disposició dels usuaris els abonaments gratuïts per a trajectes de concessions estatals

L’operador Hife ha posat a disposició dels usuaris els abonaments gratuïts, creats pel Mitma en les següents línies: Saragossa–Castelló de la Plana per Tarragona i Casp; Terol-Barcelona, i Fraga-Binèfar-Mequinensa-Lleida. Estos abonaments són d’ús il·limitat i poden adquirir-se a través del web hife.es. Per a beneficiar-se dels abonaments gratuïts s’estipulen una sèrie de condicions i períodes d’utilització. Entre les principals poblacions on tenen parades estes línies d’Hife, en les quals es pot viatjar gratuïtament, es troben Saragossa, Tarragona, Barcelona, Lleida, Castelló de la Plana, Terol, Peníscola, Salou, Sitges, Alcanyís, Tortosa, Vall-de-roures o Fraga.

Per a aconseguir els abonaments gratuïts cal dipositar una fiança prèvia per a cada període, que serà retornada quan este s’acabe, sempre que s’hagen fet els mínims viatges requerits: de l’1 de febrer al 30 d’abril del 2023, 12 viatges; de l’1 de maig al 31 d’agost del 2023, 16 viatges; de l’1 de setembre al 31 de desembre del 2023, 16 viatges.

El Mitma ha creat un títol multiviatge gratuït que pot utilitzar-se en totes les seues concessions, vàlid durant tot el 2023.

Hife també oferix descomptes aplicats als seus serveis mitjançant l’abonament virtual: les línies de competència autonòmica (Aragó, Catalunya i Comunitat Valenciana) apliquen el 50 % en els seus trajectes, i pel que fa a les línies urbanes gestionades per Hife, els ajuntaments de Tortosa i Amposta permeten continuar el desplaçament a meitat de preu en totes les línies mitjançant els abonaments habituals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies