HomeSocietatHorta de Sant Joan acull les III Jornades d'oficis i arquitectura tradicional...

Horta de Sant Joan acull les III Jornades d’oficis i arquitectura tradicional als Ports

Horta de Sant Joan acull este cap de setmana les III Jornades anuals d’oficis i arquitectura tradicional als Ports, centrades en el patrimoni cultural vinculat amb l’ofici de pastor i els reptes que planteja la seua salvaguarda i la conservació del patrimoni construït en este paisatge cultural.

El programa s’iniciara amb una conferència a càrrec del professor d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona, Ferran Estada, sobre el tema d’estudi de les jornades, preludi a la celebració de dos taules rodones amb especialistes en els àmbits de l’antropologia, l’arquitectura, l’ofici i la gestió del patrimoni.

La jornada de tarda es completarà amb un tast de productes locals i amb la presentació de la maleta pedagògica El patrimoni immaterial i l’arquitectura tradicional dels Ports, un conjunt de materials educatius que les escoles activaran aquest curs.

El diumenge, les jornades sortiran a l’aire lliure amb una visita de descoberta i demostració de l’ofici amb un pastor local i la presentació del circuit experiencial del Mas de Burot, ambdues activitats adreçades també al públic familiar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies