HomeEsportsJeremy Alcoba s'assegura el títol de 'rookie' de l'any del Mundial de...

Jeremy Alcoba s’assegura el títol de ‘rookie’ de l’any del Mundial de Moto 3, en el dia del seu dinovè aniversari

EMD JESÚS // Jeremy Alcoba (Kömerling Gresini Team-Honda), va tornar a reaccionar de forma molt positiva, amb un destacat protagonisme en el GP de la Comunitat Valenciana, catorzena i penúltima del Mundial de Moto 3, disputada al circuit valencia Ricardo Tormo a Xeste.

El pilot jesusenc que partia des de la quinta fila de la graella de sortida, després de finalitzar en quinzena posició en les curses de classificació, va pilotar a molt bon nivell en una cursa complicada, on va remuntar algunes posicions i en el tram final a l’experimentat pilot escocès John Mc Phee (Petronas Sprintas Racing-Honda), per entrar en una meritòria dècima posició.

La victòria va ser per Tony Arbolino (Snipers Team-Honda), la primera aquesta temporada per al pilot italià, que va invertir un temps 38:17:462, compartint podi amb Sergio Garcia (Estrella Galícia 0.0-Honda), 38:18:604 i Raül Fernández (Red Bull Ajo-KTM), 38:18:759, que van ocupar respectivament la segona i tercera plaça. Jeremy Alcoba va entrar desé amb 38;30:264 a 12, 802 segons del guanyador.

El millor rookie

A tan sols una prova per finalitzar el Mundial de Moto 3, la quinzena que es disputarà el pròxim cap de setmana al circuit portuguès de Portimao, és manté l’emoció, amb les posicions del podi encara per decidir. De moment és líder de la classificació general Albert Arenas (Aspar Team-KTM), amb un total de 170 punts, seguit a tan sols 8 del japonès Ai Ogura (Honda Team Asia) i 11 de l’italià Tony Arbolino (Snipers Team-Honda). Ho ha fet en el dia del seu dinovè aniversari.

Jeremy Alcoba (Kömerling Gresini Team-Honda), es manté en tretzena posició, però reduint diferències amb relació al seu company d’equip, l’argentí Gabri Rodrigo que marca l’últim lloc del Top-10. El pilot jesusenc suma ara 71 punts, a 9 de la dècima posició, encara que ja s’ha assegurat el títol de rookie de l’any, ja que el seu primer rival directe, és Deniz Öncu (Red Bull Tech 3-KTM), campió de l’Asia Talent Cup el 2017, ocupa la dissetena posició amb 44 punts, a 27 punts del pilot jesusenc, que està a punt de tancar una temporada definitivament positiva amb un quart lloc com a millor resultat a San Marino, i dos segones files com a millors qualificacions.