HomeEsportsJeremy Alcoba sortirà en la cinquena fila del GP de la Comunitat...

Jeremy Alcoba sortirà en la cinquena fila del GP de la Comunitat Valenciana

EMD JESÚS // Com en la resta de les últimes proves del Mundial de Moto 3, Jeremy Alcoba (Kömerling Gresini Team-Honda), no estarà en els llocs de privilegi en la graella de sortida. En esta catorzena, corresponent al GP de la Comunitat Valenciana, al circuit Ricardo Tormo de Xeste, començarà des de la cinquena fila, al no finalitzar entre els primers classificats en les sèries classificatòries.

La primera va resultar complicada amb la pista mullada, a causa d’una fina pluja que va representar un obstacle per als pilots. En la segona amb la pista seca van millorar els temps, i el més ràpid va ser Darryn Binder (CIP Green Power-KTM), 1:38:286, a roda de Vietti Sky Racing Team VR-46 KTM), es va endur la pole al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que completarà Raül Fernández (Red Bull KTM Ajo), que ocupava el tercer lloc.
Jeremy Alcoba que va intentar recuperar en la Q2, va finalitzar en quinzena posició amb 1:38:979, i no va acabar gaire satisfet, “sé que podríem haver estat en un lloc molt més avançat En el segon temps d’atac podríem haver-ho fet molt millor, però un pilot ens va tallar una mica i ens va frenar molt. Està clar que hem de millorar i molt els dissabtes si volem aspirar a diumenge a tindre més protagonisme”.

La prova al circuit Ricardo Tormo de Xeste de Moto 3, començarà a les 11:00 hores, i serà retransmesa en directe per la plataforma DZAN.