HomeEsportsJoan Ferrer es manté líder de la Liga Nacional de Fuerza

Joan Ferrer es manté líder de la Liga Nacional de Fuerza

DELTEBRE // Joan Ferrer no va poder repetir el triomf de la primera prova disputada a la localitat valenciana de Silla, però la segona posició en la segona cita a Fuenlabrada, li permet mantenir-se com a líder de la Liga Nacional de Fuerza.

L’atleta de Deltebre també va aconseguir l’objectiu de batre el rècord d’Espanya de volteig de pneumàtic, repte que només van intentar tres dels atletes participants. Joan Ferrer va aixecar el pneumàtic en 31 segons i 68 centèsimes, per establir un nou rècord, que després va millorar l’actual campió d’Espanya, Roberto Rodriguez, que ha tornat en forma després d’una lesió, i deixava una nova marca en 16’80 i dos voltes en 50’30. L’atleta gallec en va imposar en les cinc proves, arrossegament de camió, ruleta russa d’aixecament d’Apollon, volteig de pneumàtic més pesat, crucifix i mudança. Joan Ferrer va ser segon en les quatre primeres per arribar esgotat a l’última de la mudança.

Roberto Rodriguez primer classificat va sumar 60 punts, pels 44 de Joan Ferrer, seguits de David Borrás amb 39; Pedro Cordón, Daniel Araujo, 32; Fran Dominguez, 28 i José Vicente Barcelona, 22.

Després d’aquesta segona prova, Joan Ferrer segueix líder de la Liga Nacional de Fuerza amb un total de 102 punts, amb segon i tercer lloc respectivament per David Borrás, 78 i Daniel Araujo, 63. Roberto Rodriguez és quart amb 60.