HomeEsportsJoan Ventura finalitza la Portugal Utramarató

Joan Ventura finalitza la Portugal Utramarató

ESPORTS // Joan Ventura va completar els 281 quilòmetres de què constava la Portugal Ultramarató, cursa sense interrupció, amb només 7 avituallaments sense marcatge, amb orientació ajudat per un GPS, que deu efectuar-se amb un temps màxim de 66 hores.
La prova es realitza per la zona més calorosa de Portugal, amb temperatures al voltant dels 40 graus i molta humitat, i es considera una de les més dures del món juntament amb la Badwater, i va ser la primera prova d’ultra distància en disputar-se, després del confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19..
Es va portar a terme de forma contínua, a partir de Belmonte, y passant per Penamacor, la Sierra de Malcata, Monsanto, Penha Garcia, Idanha-a-Nova, Castelo Branco, Tejo Internacional, Vila Velha de Ródão, Portas de Ródão, Oleiros por les senderes dels Apalaches, i finalitzant en Proença-a-Nova.
El corredor roquetenc, en solidaritat amb el Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, com que no van poder disputar-se enguany les proves a causa del coronavirus, va portar les seues samarretes durant la cursa.
Dels 73 corredors que van iniciar el repte, van finalitzar un total de 47, i el més rapit va ser el portuguès Víctor Rodrigues (Anonymous Pro Sport Challenger), amb 39:05:00, i la primera femenina la polonesa Patrycja Bereznowska, tercera amb 41:09:00. Joan Ventura va entrar en la posició trenta-set amb 64:17:01.