HomeCulturaJornada de Portes Obertes a l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa...

Jornada de Portes Obertes a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa aquest dissabte 4 de maig

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa celebrarà una jornada de portes obertes el proper dissabte 4 de maig per donar a conèixer a la ciutadania l’oferta formativa i cultural de centre. Entre aquesta oferta, hi destaquen els cursos monogràfics que imparteix i el nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Modelisme i Matriceria Ceràmica per a la indústria alimentària, que oferirà conjuntament amb l’Institut de l’Ebre a partir del curs vinent.

La jornada de portes obertes serà de 10 a 13 hores i de 18 a 20 hores i servirà per donar a conèixer les instal·lacions del centre i la seva activitat formativa actual i futura de la mà dels propis professionals de l’escola.

D’altra banda, la ceràmica també centrarà les dues xerrades que oferirà l’Escola d’Art a la fira Expoebre els dies 2 i 3 de maig. Model, motllo i matriu? serà la primera conferència, el 2 de maig a les 18.00 hores i servirà per explicar l’essència formativa del nou cicle formatiu que oferirà conjuntament l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa amb l’Institut de l’Ebre i que es podrà cursar a partir del setembre de 2019.

La segona xerrada programada per l’Escola d’Art anirà a càrrec de l’arqueòloga del Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili, Laura Bricio. Amb el títol L’ús de la ceràmica en l’alimentació des de l’antiguitat… fins avui, Bricio explicarà com els productes ceràmics van revolucionar la cuina dels aliments des de temps remots. La conferència tindrà lloc el divendres 3 de maig a les 18.00 hores.

Nou cicle formatiu de Grau Superior en Modelisme i matriceria ceràmica

Formar professionals capacitats per elaborar les fases inicials de la fabricació en sèrie d’un objecte funcional de ceràmica, bàsicament per al sector alimentari. Amb aquest objectiu neix el nou cicle formatiu de grau superior en ‘Modelisme i matriceria ceràmica, perfil per a la indústria alimentària’, que impulsen conjuntament l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona a Tortosa i l’Institut de l’Ebre. A partir del curs 2019-2020 es podrà estudiar aquest nou cicle, únic a Catalunya en aquesta especialitat.

Les persones interessades a cursar el cicle de grau superior ‘Modelisme i matriceria ceràmica’ poden adreçar-se a l’Institut de l’Ebre (www.iesebre.com / 977 500 949) o a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa (www.dipta.cat/eadtortosa / 977 444 163). La preinscripció es farà del 29 de maig al 5 de juny.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 3 = 9

Últimes notícies