HomePolíticaJosep Caparrós: “sumem encara més talent, més capacitat i més il·lusió per...

Josep Caparrós: “sumem encara més talent, més capacitat i més il·lusió per seguir treballant pel futur de la gent de la Ràpita”

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Ràpita va presentar ahir davant centenars de rapitencs i rapitenques a l’auditori Sixto Mir, i acompanyats pel president del partit, Oriol Junqueras, la candidatura per a les properes Eleccions Municipals del 28 de maig de 2023.

Esquerra la Ràpita ha conformat una llista electoral en què “li sumem encara més talent, més capacitat i més il·lusió per seguir treballant pel futur de la gent de la Ràpita” destacava l’alcaldable republicà, Josep Caparrós, que valorava especialment el fet que “són persones amb perfils molt diversos, que venen de sector diferents i que segur milloraran el projecte republicà, aportant la seua formació, la seua dedicació i la seua voluntat de servei a la gent de la Ràpita, per això, els agraeixo profundament la seva integració a la candidatura”.

La nova candidatura d’Esquerra a la Ràpita s’ha dissenyat amb els criteris de paritat del partit, fent una llista ‘cremallera’, que ha comportat canvis als primers llocs i amb nombroses noves incorporacions. En aquest sentit, Caparrós ha destacat la voluntat del partit d’obrir-se més enllà de la militància d’Esquerra i els hi agraïa públicament la seva generositat, “per haver confiat de nou en la meua persona per encapçalar la llista a l’alcaldia i obrir les portes del nostre projecte de la Ràpita republicana, i al mateix temps, un agraïment als companys Enric Vidal i Àngela Reverté per la bona feina feta, la implicació i la dedicació estos anys com a regidors d’Esquerra a l’ajuntament”.

Foto: Cedida

Així, la llista d’Esquerra a la Ràpita, encapçalada per Josep Caparrós, actual alcalde de la Ràpita, estarà formada per:

 1. Èrika Ferraté Curto, actual, regidora de Cultura i Educació a l’Ajuntament de la Ràpita
 2. Albert Salvadó i Fernandez, ara regidor d’Hisenda i Promoció Econònima de l’Ajuntament de la Ràpita i delegat del Govern a les Terres de l’Ebre
 3. Conxi Vizcarro Mones, actual regidora de Governació i Comerç
 4. Miquel Alonso Cruelles, geògraf. Actualment, director territorial de Territori i Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre
 5. Oona Tomàs Quixal, regidora de Polítiques Socials, Igualtat, Sanitat i Comunicació
 6. Rafa Balagué Baila, regidor de Joventut i Identitat
 7. Maite Moya Reverté, filòloga i professora de llengua i literatura catalana d’institut.
 8. Rafa Cornet Torta, enginyer tècnic industrial, gerent d’una empresa d’enginyeria
 9. Sílvia Zaragoza, regidora d’Administració Digital i Transparència
 10. Oriol Clos, regidor de Medi Ambient i Participació Ciutadana
 11. Núria Farlete Ralda, empresària del sector comercial
 12. Germán Balagué, administratiu de la Confraria de pescadors de la Ràpita
 13. Brigitta Andrea Ladanyi, empresària del sector serveis
 14. Adrià Ballbe Oliva, tècnic de Programació en Fabricació Mecànica
 15. Anna Maria Casamitjana Sainz, gerocultora
 16. Lluís Salvadó i Tenesa, enginyer industrial i actualment president del Port de Barcelona
 17. Àngela Reverté Ferré, regidoria d’Esports
 18. Enric Vidal Vidal, regidor de Festes i Serveis
 19. Leonor Montané Campí, mestra
 20. Carles Brunet i Vernet, secretari de finances d’Esquerra la Ràpita
 21. José Salvadó i Tenesa, jubilada del sector financer

La candidatura d’Esquerra la Ràpita per a les Eleccions Municipals del 28 de Maig de 2023 es presenta disposada a aconseguir uns grans resultats i seguir el camí engegat fa vuit anys “en què hem aconseguit el nostre primer objectiu que era revertir moltes de les mancances històriques que teníem i, a més, malgrat les complicades circumstàncies que hem afrontat per les crisis de la Covid19 i de la guerra d’Ucraïna, hem seguit transformant la Ràpita, però ens queden molts projectes ambiciosos per impulsar la Ràpita, tenim totes les ganes, la il·lusió i la voluntat de servei públic per aconseguir el poble que la nostra gent se mereix” va explicar Josep Caparrós.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 20

Últimes notícies