HomeSocietatJosep Maria Membrado deixa el Patronat de la Residència Sant Miquel de...

Josep Maria Membrado deixa el Patronat de la Residència Sant Miquel de Tortosa després de vint-i-tres anys al centre

Mossèn Josep Maria Membrado deixa la presidència i agraïx l’esforç de l’equip humà que ha convertit el Patronat en un dels centres de referència del territori en el sector de la dependència. El seu lloc l’ocuparà mossèn Víctor Cardona.

 

 

Mossèn Josep Maria Membrado ha deixat el càrrec de president del Patronat de la Fundació Residència Diocesana “Sant Miquel Arcàngel” de Tortosa després de 23 anys al centre, una institució que treballa des de fa més de 135 anys en l’atenció de la gent gran. Esta llarga experiència i la capacitat d’innovació l’han convertit en un dels centres de referència a les Terres de l’Ebre.

L’any 1879, les Germanetes dels Pobres van crear una residència, que es coneix actualment com a Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel, i en van tenir cura durant més de cent anys. El 1985, el Bisbat de Tortosa va constituir la Fundació Pia Autònoma sense ànim de lucre a qui li va encarregar la gestió de la residència.

En un primer moment el Patronat de la Fundació va comptar amb la valuosa col·laboració de les Germanes de Nostra Senyora de la Consolació. Estes religioses es van dedicar, durant més de 20 anys, amb professionalitat i grans dosis d’humanitat, a tenir cura dels seus residents i usuaris. Membrado en el seu comiat es congratula de la feina feta, “gràcies a l’esforç i dedicació de l’equip humà de la residència i del centre de dia, tenim avui un centre que és l’enveja de moltes entitats que treballen en el sector de la dependència”. El bisbe de Tortosa ha nomenat mossèn Víctor Cardona nou president del Patronat. La institució oferix 50 places de centre de dia i 145 a la residència.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 46

Últimes notícies