HomeSense categoriaJosep Maria Utgés escollit Primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de la...

Josep Maria Utgés escollit Primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa ha renovat com és habitual coincident amb la Missa Dominica del mes de novembre la seva junta de govern, escollint a Josep Maria Utgés Vallespí per ocupar el càrrec de Primer Majordom. 

Utgés, que agafa el relleu de Javier Colina, assumeix per un any la màxima distinció interna de l’Arxiconfraria després d’una elecció realitzada pel tradicional sistema d’insaculació entre els confrares que voluntàriament han volgut optar al càrrec i que prèviament han passat per totes les diferents funcions dins de l’entitat.

El nou primer majordom té una llarga i dilatada experiència dins de la Reial Arxiconfraria de la Cinta, sent un dels fundadors del  Banc d’Aliments de l’entitat que complirà el seu desè aniversari. Utgés ha declarat que sent una gran satisfacció per poder ocupar el càrrec, “i treballaré per promoure la devoció i el culte de la nostra Mare de Déu de la Cinta, l’any que celebrarem els deu anys del Banc d’Aliments. Una acció que estem fent ininterrompudament totes les setmanes durant els últims nou anys. Del gener a l’octubre del 2018 portem recollits i repartits un total de 56.416 quilos d’aliments, dels quals el 70% són productes frescos com fruita, verdura, ous, carn i peix“.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 20

Últimes notícies